Veselom pesmom najmlađi Pinokijevci sa svojim vaspitačima Tamarom Raičević, Vericom Polić i Suzanom Jakovljević započeli su i ovaj dan! U sobicu mlađe grupe prizvali smo zimsku vilu, lutkicu koja je prijateljica dragog Deda Mraza. Došla je sa svojim prijateljima i donela prazničnu čaroliju.

Euforija praznika koji nam stižu već je prisutna među najmlađima. U svakoj pesmici, igri, kroz dramske igre, kroz predstave na improvizovanij pozornici, upoznaju praznične rituale, običaje koji su rasprostranjeni širom planete i zbilja, stvara se osećaj bliskosti, ljubav je svuda, radost ne izostaje i kroz zabavu uživaju, saznaju. Bojili su šablone koji opisuju divan momenat, ukrašavanje novogodišnje jelke u domu.

Kako je kraj godine vreme da rezimiramo svoj napredak, ovog puta smo merili koliko smo porasli u visinu, gospođa Žirafa nam je o tome dala precizne podatke. U aktivnostima ovog lepog dana sa nama je učestvovala i Dušica, student na Visokoj školi strukovnih studija za vaspitače, Šabac. Iskustva koja delimo su sjajna i uvek smo otvoreni za dobru saradnju.

Ostaje nam još da sa vama podelimo pomenute momente putem fotografija.