ОПШТИНИ ОСЕЧИНА 6 МИЛИОНА ДИНАРА ОД МИНИСТАРСТВА ТРГОВИНЕ И ТУРИЗМА ЗА ДОГРАДЊУ СПОРТСКОГ ЦЕНТРА ОСЕЧИНА

Danas je u Ministarstvu trgovine, turizma i telekomunikacija u prisustvu direktora Turističke organizacije Podgorina, potpisao Ugovor predsednik opštine Osečina NIkola Tomić, o sufinansiranju Projekta rekonstrukcije i dogradnje Sportskog centra Osečina – četvrta faza na osnovu Javnog poziva koje je ministarstvo raspisalo. Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija je na osnovu toga odobrilo sredstva za sufinansiranje ovog projekta u iznosu od 6.000.000 dinara.

Opstina-Osecina-Nikola-Tomic-2

Oblast sportskog turizma, stvaranje uslova i povećanje smeštajnih kapaciteta za bavljenje dece i odraslih sportom, svakako je važan segment koji unapređujemo. Ustanova u kojoj se realizuju aktivnosti dece predškolskog, osnovnoškolskog i srdnjoškolskog uzrasta, kao i brojne aktivnosti mladih, sportista i rekreativaca, mora zadovoljavati savremene standarde, prostorne i funkcionalne, koji su određeni projektom. Novi deo objekta izgrađen je u tri nivoa, što će unaprediti uslove rada i povećati mogućnost uporednog održavanja aktivnosti. Prvi nivo je planiran za svlačionice, drugi nivo za fitnes salu, dok će na trećem nivou biti smeštajni prostor, sobe za boravak dece i sportista.

Opstina-Osecina-Nikola-Tomic-1
Sportski centar je važan resurs u našoj opštini i od vitalnog je značaja ne samo za rast dece i razvoj omladine, rekreacije odraslih, već svih građana i posetilaca. Završetkom radova na hali imaćemo jednu kompletnu celinu, jedan kompleks u kome je moguće realizovati brojne sadržaje tokom cele godine. Uslovi bazena, hale i smeštajnog objekta Sportskog centra unapređivaće se i u narednom periodu.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.