1200 “LJUBIČASTIH” PAKETA POMOĆI

Nastavljajući društveno odgovorni koncept svog poslovanja i delovanja – kompanija „Europrom“ će i na izmaku 2023. godine realizovati aktivnost „Ljubičasti paketi pomoći“.

Svesni da je godina koja je na izmaku posebno bila teška socijalno najugroženijim pojedincima i porodicama – “Europrom” je doneo odluku da, kao i prethodnih godina, pomogne onima kojima je to najpotrebnije i donira 1200 prehrambenih paketa pomoći.

Pomenuti paketi biće raspoređeni na sve opštine u kojima „Europrom“ ima pozicionirane svoje maloprodajne objekte, i to po sledećem rasporedu:

Opština Valjevo 450 paketa

Opština Lajkovac 100 paketa

Opština Mionica 100 paketa

Opština Osečina 100 paketa

Opština Kosjerić 100 paketa

Opština Krupanj 100 paketa

Opština Loznica 100 paketa

Opština Ub 50 paketa

Opština Koceljeva 100 paketa

Pomenuta akcija biće sprovedena kroz saradnju sa Crvenim krstom svake opštine.

Navedena organizacija će u svakoj od navedenih opština tokom decembra 2023. godine podeliti „ljubičaste“ pakete socijalno najugroženijim pojedincima i porodicama iz pomenute opštine po svojoj evidenciji i rasporedu.

Bojana Perić, direktor marketinga kompanije „Europrom“, o akciji:

„Zahvaljujem se Crvenom Krstu svih navedenih 9 opština na zajedničkoj saradnji u ovoj akciji – koju negujemo i realizujemo nekoliko godina unazad. Nadam se i verujem da ćemo onima kojima je to najpotrebnije učiniti kraj ove godine lakšim i lepšim“.

Facebook komentari

About Valjevo Vesti

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.