19. Novogodišnja bajka Andjela čuvara – predstava (Ne)obična bajka

U večeri koja je iza nas, tog 28. decembra 2018. godine, na sceni Centra za kulturu Valjevo, po rečima publike, na svojevsrnom spektaklu kojem su prisustvovali, prožimali su se veselje, radost, izmamljene su najlepše emocije, širio novogodišnji duh!
Program je otvoren tradicionalnim srpskim igrama „Pomoravlje i Šumadijama“ u izvođenju KUD „Đerdan“ Valjevo. Prisutnima se u ime Eparhije valjevske obratio Arhijeriski namesnik, sveštenik Saša Maksimović uz blagoslov, sa lepom porukom, zajedno sa decom upriličena je molitva „Oče naš“.
U ime Grada Valjeva događaj je podržao i skupu se obratio zamenik gradonačelnika doktor Zoran Živković.
Predsednica udruženja „Anđeli čuvari“, Vesna Lazić, svojim obraćanjem prisutnima i mališanima, najlepšoj valjevskoj publici, deci za koju stvara, napravila je osvrt na uspešnu godinu koja je iza nas i zahvalila se prijateljima Udruženja i svima koji su pomogli da se dobra dela realizuju. Opšte iznenađenje nastalo je kada su joj se na sceni pojavile članovi tima Kreativne radionice, sa Pinokijem lično koji je u ime kolektiva, predsednici uputio reči neopisive zahvalnosti. U večeri kada smo slavili uspeh I dobra dela, bio je pravi trenutak da iskreno I iz srca, onoj koja ih sve inspiriše da budu bolji, da teže ka višem, kažu zajedno jedno veliko hvala! Hvala jer u timu na čijem čelu je Vesna Lazić, uz vredan rad, trud, snagu I dobru volju, uz ljubav, mogu I žive svoju bajku. Sa Vesnom, Veliki Pinokijevci oživljavaju ono što deca sanjaju. Živeći svoje snove, ostvaruju dečije snove! Toliko dečijih osmeha raširili su zajedno! Toliko dobrih dela planiraju u zajedničkoj budućnosti!
Bilo je to veče kojim je tim Kreativne radionice „Pinokio“ pod okriljem udruženja „Anđeli čuvari“, zaokružio još jednu godinu, krunišući je 19. Novogodišnjom bajkom. Po svom nazivu:„(Ne) Obična bajka“, opravdala je sva očekivanja najmlađe valjevske publike.
Scenografija kakva ovakvom događaju priliči, raskošni kostimi, upečatljivi zvučni efekti, zanimljivi scenski pokreti i koreografije, neobična struktura, nepredvidivi zapleti i obrti u carstvu „Duginih boja“ i carstvu „Vretenastih zvezda“, predanost glumaca koji su svojim najlepšim sjajem zablistali na „daskama koje život znače“, karakterisali su izvođenje ove Novogodišnje bajke.
Ostaje nam da Vam poželimo da u 2019. ponesete sve divne uspomene i da u Novoj godini, zdravi, srećni, radosni, zajedno stvaramo uspomene nove, još lepše, još bolje! Živeli!
Prilažemo još jedan foto album, pogledajte kako je sve to izgledalo ove magične (ne) obične večeri.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.