2.dan Vaskršnjeg humanitarnog vašara

PU „Milica Nožica“, u vrtiću „Zvoncic“, čije su izdvojene jedinice predškolske grupe 1 i 2 „Pinokio“, već tradicionalno organizjuje „Vaskršnji vašar“. Nekoliko dana, u susret Vaskrsu, vašar na koji smo svi ponosni, okuplja kreativnu, raspolaženu decu i njihove vaspitače pa zajedno oplemenjuju već divno, šareno i raspevano dvorište Ustanove. Sa svojim vaspitačima Vesnom Lazić, Suzanom Jakovljevic, Mirjanom Živanović i Tamarom Raicevic, ovog drugog dana vašara Pinokijevci su postavili svoj štand i šarmirali prisutne, prolaznike i znatizeljnike koji su svratili da vide zanimljive predmete koje su deca izradila u saradnji sa vaspitačima. Malo je reći da su Pinokijevci uživali u ulozi prodavaca! Deca su kroz igru razvijala svoju veštinu komunikacije i govora, smelo su se obraćali kupcima i ponosno predstavljali svoj štand. Svojim šarmantnim pristupom pozivali ljude da pridju štandu, razgledaju i odaberu neku od uskršnjih dekoracija kojom će ambijent svog doma ulepšati za vreme praznika kom u susret hrlimo!
Iz godine u godinu sve veći, vašar predstavlja mesto druženja i dobre zabave, kako za decu, tako i za roditelje i vaspitače, pa i veliki broj posetilaca. Kao na svakom vašaru, ponuda robe bila je raznovrsna, a prodavci uspešni u promociji.
Nizom fotografija dočaracemo vam utisak ovog drugog vašarskog dana!
Najlepši pinokijevski pozdrav!

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.

One comment

  1. Divno je to što Pinokio radi. Ne bi bilo loše pomenuti rad i napor vaspitača cele ustanove, kojoj i Pinokio pripada. Hvala!