200. beba Centra za vantelesnu oplodnju OB Valjevo

Poslednjeg dana novembra u Sremskoj Mitrovici, svet su ugledali blizanci, devojčica i dečak, 199. i 200. beba koji su nastali pre devet meseci u Centru za vantelesnu oplodnju OB Valjevo.

Pred četvrti rođendan Centra, 14. decembar, desio se i ovaj mali jubilej, rođenje dvestote bebe, koji se svakako očekivao do kraja godine. Prošle godine su takođe krajem novembra rođene Valjevke, bliznakinje 99. i 100. beba.

Početkom 2017. godine očekuje se rođenje bebe u Americi, iako je majka Amerikanka udata za čoveka sa ovih prostora, prema preporukama su se opredelili za naš centar i postaće roditelji. U toku ove godine rođeno je još 14 malih Valjevaca nastalih u procesu u najmlađem Centru za vantelesnu oplodnju u sistemu državne zdravstvene zaštite.

Valjevo

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.