5.dan – 32.Tešnjarske večeri na letnjoj pozornici Pinokio

Ove pete Tesnjarske veceri na Letnjoj pozornici Kreativne radionice Pinokio Valjevo naši gosti, glumci Teatra Talija ispričali su neobičnu priču! Priču o dobroćudnom Vučku koji se zaljubio, zbog čega je počeo da piše pesme, igra balet i da se kupa, dodatno će zakomplikovati baka i lovac, koji jure odbegle ljubimce. Mnogo songova oslonjenih na evergrin i klasičnu muziku dodatno su doprineli lepoj pozorišnoj atmosferi.
Izuzetno atraktivan i duhovit vodvilj o vuku koji zbog ljubavi prema nežnoj pudlici, beži iz zoološkog vrta, postaje vegetarijanac i odlazi u školu. Čuveni lovac – lažolovac, tragajući za vukom, upoznaje baku koja traga za svojom izgubljenom pudlicom Cicom. Potragu nastavljaju zajedno, a vremenom se to “lovačko” partnerstvo pretvara u romantičnu priču sa neočekivanim završetkom. Sličnu sudbinu doživljavaju vuk – Kreza i pudlica – Cica, koji bekstvo nastavljaju zajedno.
Vrcavi humor, zanimljivi muzički miks i intenzivno-teatralna izvedba, ovu predstavu čine ​jednim od najboljih ostvarenja beogradskih dečijih scena, naše je zadovoljstvo što smo bili njihovi domaćini i deci Valjeva priuštili pravu umetničku poslasticu! Uživajte u fotografijama ovog veselog 7. avgusta 2018.godine.
Najlepši pinokijevski pozdrav!

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.