7.dan – 32.Tešnjarske večeri na letnjoj pozornici Pinokio

Šta je najlepše na svetu? – ljubav!
Šta je najjače na svetu? – slon! Ma ne, ne jača su dva slona! (rekoše deca iz publike)!
A šta je to najslađe na svetu?…“ Zanimljivi razgovori, puni humora i zagonetnosti vodili su se u dvorištu čarobne kuće.
Kapetan Džon Piplfoks, zvani Zvono, najveći gusar svih vremena sa svojom malom ali odabranom posadom, ove večeri, 09.08.2018. godine, poveo nas je u neverovatnu pustolovinu. Tokom ove duge plovidbe, deca su videla nešto neviđeno, doživeli su avanturu kakvu nisu ni sanjali.
Strah, strepnja, hrabrost, ljuta borba ali i gusarska pesma i šala, razgalili su sve prisutne! Dobru zabavu i ponešto za naučiti deci su priredili prijatelji, glumci korisnici Udruženja “Naši snovi“. A kuda je plovio ovaj brod? U Kinesko more…gde se pojavilo strašno, opako čudovište, strah i trepet svih gusara, koje samo jedan čovek može da savlada…Već znate odgovor! Kapetan
Džon Piplfoks!
Dragi prijatelji, hvala vam na podršci i gromoglasnom aplauzu, zajedno smo uživali u sjajnoj predstavi!
Predstava koju su izveli korisnici dnevnog boravka i Udruženja za pomoć deci sa posebnim potrebama ,,Naši snovi“, Valjevo, Letnjoj pozornici ,,Pinokio“, dotakla je srca publike i otvorila nove vidike, raskrčila puteve, proširila vidike i što je jako važno, stvorila nova prijateljstva.
Srdačno vas pozdravljamo uz poziv da izdvojite par minuta i uživate u fotografijama koje su ovekovečile divne trenutke ove večeri!

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.