8. dan – 32.Tešnjarske večeri na letnjoj pozornici Pinokio

I ove tople desete avgustovske večeri, tekuće 2018. godine, dvorište Kreativne radionice Pinokio bilo je obasuto osmesima dok su kreativnost i duhovitost su navirali! Vaspitači Kreativne radionice Pinokio izveli su zanimljiv zabavni program za decu u vidu lutkarske predstave. Poučnom i šarmantnom dečijom predstavom ”Leto u neobičnoj šumi” izazvana je lavina radosti! Radnja puna zapleta propraćena je interesantnim, neočekivanim songovima!
Znamo za čim baš sva deca žude i iz sna se od same pomisli bude! Pa da – deca posebno vole poslastice, a sve češće osim o čokoladi asocijacija na poslasticu postaje upravo – predstava! Lepo je podeliti nešto što je od svakog slatkiša slađe! Delimo između sebe dobru volju, elan, srdačnost, poštovanje, plemenitost i uvažavanje, prijateljstvo!
Ljubav delimo, jer to je ono što istinski povezuje sva bića i ispunjava srca srećom i najlepšim osećanjima! To je ono što nikada ne izlazi iz mode! I ovog puta ćemo u prilog rečenom objaviti album sa slikama, pogledajte!
Predstava ” Leto u neobičnoj šumi ”
Crvenkapa – Anka Radivojević
Vuk – Tamara Raičević
Lovac – Marija Andrić
Baka – Ružica Aleksić
Vilenjak – Mirjana Živanović
Plava Vila – Marija Maksimović
Muzički saradnik – Mina Avramović

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.