Aktivnosti Doma zdravlja u “Dečjoj nedelji”

Dom zdravlja će kao i uvek, preko Službe polivalentne patronaže, u saradnji sa partnerskim ustanovama i organizacijama, sa više aktivnosti dati svoj doprinos realizaciji “Dečje nedelje”.

Već prvog dana manifestacije biće postavljena izložba dečjih radova u Domu zdravlja, Opštoj bolnici i Dečjem odeljenju Gradske biblioteke. Svakog dana (osim četvrtka) od 8.30 časova, za učenike osnovnih škola različitog uzrasta, biće održane radionice posvećene zaštiti dece u saobraćaju, pravilnoj ishrani, periodu puberteta i adolescencije, kao i nenasilnom rešavanju konflikata. Radionice će biti organizovane u seoskim školama u Poćuti, Brankovini, Popučkama i Donjim Leskovicama.

U četvrtak 5. oktobra od 10 do 12 časova, u sali Edukativnog centra Doma zdravlja, u okviru Škole za trudnice i roditeljstvo biće održana radionica posvećena bezbednosti dece do tri godine u saobraćaju, uz demonstraciju upotrebe auto-sedišta. Radionica je otvorena za sve zainteresovane građane.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.