Aleksandar Vučić: “U Valjevu smo mnogo gluposti napravili…”

“U Valjevu je veća disciplina, a mnogo gluposti smo tamo napravili, srce me boli. Od proslava, do drugih neodgovornih stvari”, rekao je predsednik Aleksandar Vučić na konferenciji u Palati Srbija.

Koronavirus

Izvor: RTS printscreen

“Nećemo da zatvaramo gradove, ali vas molim… Imaćemo geometrijsku progresiju mrtvih… Pojavilo nam se novo žarište, Ćuprija, stigli su neki novi iz inostranstva. Prvo bismo zatvorili Ćupriju. U Valjevu je veća disciplina, a mnogo gluposti smo tamo napravili, srce me boli. Od proslava, do drugih neodgovornih stvari“.

“Ima još dve dobre vesti, trudnica koja je zaražena korona virusom rodila je zdravu bebu, za čistu devetku, da je živa i zdrava i lepša i pametnija od oca i majke. Trudnica se za sada takođe dobro oseća, videćemo kako će teći dalje”.

“Znate da je iz one prve krize, sa Luganom i Nišom, jedan mladić iz Valjeva bio na respiratoru, sad smo uspeli da ga skinemo sa respiratora, još ne možemo sa sigurnošću da kažemo da je taj proces završen, ali imamo veliku nadu da će sa tim mladim čovekom sve biti u redu. Ovo sam ispričao da biste znali da su najpogođeniji oni koji su bolesni i oni koji su stariji. Zato još jednom pozivam generala Mojsilovića da ne smeju ni ptica ni muva da uđu u gerontološke centre. Vojska to mora da čuva kao oko u glavi”, rekao je Vučić.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.