Ambasador Kipra danas u Valjevu

U poseti Valjevu danas boravi ambasador Republike Kipar Nj.E. gospodin Konstantinos Eliades. Kiparski ambasador gost je Valjeva poodom izložbe slika ,,Cvetna strana Mediterana“ našeg sugrađanina Zorana Andrića.

Tim povodom u 20 časova biće upriličena izložba cveća i nastup KUD ,,Abrašević“ na Platou ispred ,,Centra za kulturu“. Potom će ambasador Eliades otvoriti izložbu slika našeg uvaženog slikara Zorana Andrića u Holu ,,Centra za kulturu“.

Gradonačelnik Valjeva dr Slobodan Gvozdenović će ovom prilikom pozdraviti ambasadora Republike Kipar.

U okviru kulturno-zabavnog programa nastupiće profesorka Muzičke škole ,,Živorad Grbić“ Slavica Rajevac, koja je specijalno za ovu priliku preradila za klavir kiparsku narodnu pesmu ,,Jasmin“ i balerina ,,Studija M“ Milica Jevtić.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.