Ambulanta u Novom naselju radiće bez prekida 24h, a Dom zdravlja do 18h!

Od četvrtka, 19. marta, radno vreme valjevskog Doma zdravlja biće od 7 do 18 časova, dok će ambulanta u Novom naselju raditi svih 24 sata, saopštila je PR služba Doma zdravlja.

Ambulanta Doma zdravlja u Novom naselju, Valjevo

U skladu sa odlukom Ministarstva zdravlja pregledi pacijenata sa simptomima respiratornih infekcija: povišenom telesnom temperaturom, kašljem, problemima sa disanjem obavljaće se isključivo u ambulanti u Novom naselju (Trg vladike Nikolaja, pored Pošte, u blizini OŠ “Desanka Maksimović” i crkve).

Brojevi telefona ambulante u Novom naselju za sve informacije i konsultacije su:

014/239-798, 064/8321-967   i    064/8321-140.

Pacijenti sa svim drugim zdravstvenim problemima na preglede dolaze u centralnu zgradu Doma zdravlja (Železnička 12). To važi i za građane koji svoje kartone imaju u ambulanti u Novom naselju.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.