Anđela Mitrović osvojila bronzanu medalju na KUP-u Srbije u karateu za kadete

U subotu 18.05.2024 godine u Beočinu održan je KUP Srbije u karateu za kadete, juniore i seniore. Na Kupu su nastupili plasirani takmičari iz sva tri regiona. Karate klub 014 Valjevo nastupio je sa četiri takmičara u pet kategorija. Iz ovog kluba plasiralo se osam takmičara ali zbog obaveza prijemnog ispita četiri nisu mogla da nastupe. Anđela Mitrović je u kategoriji borbi zauzela treće mesto i osvojila bronzanu medalju, dok ostali takmičari Karate kluba 014 Valjevo nisu uspeli da se domognu odličja.

Valjevo sport Karate klub

“Da je naša ekipa bila kompletna verovatno bi i rezulti bili zapaženiji. Uprava kluba i trenerski tim ponosni su na sve naše takmičare, koji su pravi ambasadori sporta i predstavnici našeg grada u zemlji i inostranstvu”, poručuju iz uprave Karate kluba 014 Valjevo.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.