Anđeli čuvari – Pinokio – Prvo veče 31. Tešnjarske večeri

Večeras sa početkom u 19 časova u dvorištu Kreativne radionice ” Pinokio “, održano je svečano otvaranje prezentovano kroz ” Pinokijevo dvorištance iznenađenja”. Pinokio je zajedno sa svoje dve vile predstavio publici svoju vizuru sveta bajki kroz kviz ” Koliko poznajem svet bajki”. Deca posetioci bila su podeljena u dve takmičarske grupe crvene i plave. I po 11 učesnika svake grupe naizmenično je odgovaralo na pitanja. Na kraju kviza pobednicima zajedno sa svim učesnicima dodeljene su diplome i slatkiši.
Ono što je svakako neizostavno pomenuti je naša Una Drinčević koja je zapravo otvorila svojim nastupom ovo veče.Predstavljajući se kao stari Pinokijevac svojim instrumentalom, sviranjem na violini i recitovanjem svoje četiri pesme, a sve iz zahvalnosti prema odrastanju u našem vrtiću. Naravno, ovom prilikom se zahvaljujemo divnoj publici koja je pratila sa velikom pažnjom ceo program.Na kraju je usledio muzički hepiend uz igru dece, našeg lutka Pinokia i vaspitača.Uživajte u našim fotografijama.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.