Anđeli čuvari u Nišu

Epicentar velikih događanja, dešavanja, poseta, sklapanje sporazuma, dogovora, za produkt imaju radost u očima onih koji do sada radost nisu imali! Veliki udeo u socijalnoj politici grada Niša ima Nebojša Saitović – Saita sa svojom organizacijom FROS. Sa Vesnom Lazić, predsednicom udruženja,, Andjeli čuvari” čija humanost i bavljenje socijalnom politikom traje 20 godina ima potpisan protokol o saradnji. Ovoga puta posetili su i donirali specijalnu školu sa domom učenika Bubanj, školu za osnovno i srednje obrazovanje ” Carica Jelena ” a posetili su i OŠ ” Radoje Domanović “,
dogovorili se o budućoj saradnji i biće isporučena invalidska kolica za jednu devojčicu. Predsednik Frosa i predsednica udruženja ” Anđeli čuvari ” gostovali su na niškoj televiziji u emisiji ” Dobar dan ” kao i na televiziji Bellami. Mnogo toga korisnog, značajnog i primerenog datoj temi moglo se čuti 23.septembra na radost prisutnih ali i publike kraj malih ekrana. Vesna je prilikom posete Nišu upoznala predsednika GO Palilula, većnicu za prosvetu, većnika za socijalna pitanja, predsednika skupštine kao i zamenicu gradonačelnice grada Niša.. Posebno iznenadjenje na obeležavanju svetskog dana gluvih i nagluvih osoba u specijalnoj školi sa domom učenika ” Bubanj ” bila je i majica sa stampom svih donatora medju kojima se mogao videti i logo,, Andjela cuvara” i Frosa. Da bez pravih prijatelja ni niz ovih dogadjaja ne bi bio deo stvarnosti, svedoči i prijateljstvo Vesne Lazic i supruge bivseg gradonačelnika grada Niša, Snežane Miljković koje je i učinilo da se pravi ljudi nadju u pravo vreme i što je najvažnije na pravom mestu. Zbog toga se i kaže da je prijateljstvo najbolji recept uspeha! Uživajte u dobrim delima i nikad ne gubite nadu, dobro se dobrim vraća!

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.