Bez protestnih šetnji na Veliki Petak

Sutra, na Veliki Petak, najtužniji dan kod pravoslavnih vernika, neće biti organizovana protestna šetnja “Valjevo bez straha – 1 od 5 miliona”, saopštili su organizatori protesta uz napomenu da će samo ovog petka Valjevo biti bez okupljanja na Desankinom vencu i šetnje gradskim ulicama.

 

 

 

Kako se navodi, organizatori protesta su na ovaj način izašli brojnim zahtevima građana i potencijalnih govornika, koji tog dana neće biti u Valjevu ili žele da danae praznika provedu u krugu svojih porodica.

“Već narednog petka, 3. maja, pozivamo vas na novo okupljanje i protestnu šetnju ulicama grada, u terminu od 19. 30 časova na Desankinom trgu! Borba za demokratsku Srbiju, zemlju u kojoj ćemo moći da dostojanstveno živimo i radimo, mora se nastaviti! Iako vlast svim silama želi da umanji značaj naših protesta, da nas obeshrabri  zbunjujućim stavovima pojedinaca i grupa, koji se čas pojavljuju u našim redovima, čas iz njih izlaze, to se ne sme dogoditi! Zato, što je pred svima nama jedan cilj, zajednički i za nas koji šetamo i za one koji su prošlog petka bili primorani da uđu u autobuse i da u Beogradu nahrane ego velikog vođe, koji je duboko u sebi svestan da ima sve manju podrške i razumevanje naroda!” piše u saopštenju za javnost koje su uputili organizatori protesta “”Valjevo bez straha – 1 od 5 miliona”, koji su svim sugrađanima poželeli da u radosti i zdravlju proslave Vaskršnje i prvomajske praznike.

 M.P.M.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.