Bez protestnih šetnji na Veliki Petak

Sutra, na Veliki Petak, najtužniji dan kod pravoslavnih vernika, neće biti organizovana protestna šetnja “Valjevo bez straha – 1 od 5 miliona”, saopštili su organizatori protesta uz napomenu da će samo ovog petka Valjevo biti bez okupljanja na Desankinom vencu i šetnje gradskim ulicama.

 

 

 

Kako se navodi, organizatori protesta su na ovaj način izašli brojnim zahtevima građana i potencijalnih govornika, koji tog dana neće biti u Valjevu ili žele da danae praznika provedu u krugu svojih porodica.

“Već narednog petka, 3. maja, pozivamo vas na novo okupljanje i protestnu šetnju ulicama grada, u terminu od 19. 30 časova na Desankinom trgu! Borba za demokratsku Srbiju, zemlju u kojoj ćemo moći da dostojanstveno živimo i radimo, mora se nastaviti! Iako vlast svim silama želi da umanji značaj naših protesta, da nas obeshrabri  zbunjujućim stavovima pojedinaca i grupa, koji se čas pojavljuju u našim redovima, čas iz njih izlaze, to se ne sme dogoditi! Zato, što je pred svima nama jedan cilj, zajednički i za nas koji šetamo i za one koji su prošlog petka bili primorani da uđu u autobuse i da u Beogradu nahrane ego velikog vođe, koji je duboko u sebi svestan da ima sve manju podrške i razumevanje naroda!” piše u saopštenju za javnost koje su uputili organizatori protesta “”Valjevo bez straha – 1 od 5 miliona”, koji su svim sugrađanima poželeli da u radosti i zdravlju proslave Vaskršnje i prvomajske praznike.

 M.P.M.

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.