Bez vodosnabdevanja će ostati potrošači u Pantićevoj ulici

Danas će zbog radova na izradi vodovodnog priključka u Ulici dr Pantića bez vodosnabdevanja će ostati potrošači Pantićeve ulice, i to od Ulice Vuka Karadžića do Ulice Hajduk Veljkove sa poprečnim ulicama, u periodu od 80h do 15h, saopšteno je iz JKP Vodovod Valjevo.

 

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.

2 comments

  1. Kao i svuda, ostajemo cesto bez vode zbog planiranih radova ili iznenadnih kvarova. Posle toga voda je jako zuta zbog starih vodovodnih cevi. U beogradu je to cest slucaj. S obzirom da jako vodim racuna o svom i zdravlju porodice koristimo iskljucivo filtriranu vodu iz nobel aparata za preciscavanje vode a i kada nestane vode mi smo uvek sigurni da imamo nekih desetak litara ciste vode u rezervi.

    • Posle tih kvarova ili nestanka vode čim pustim vodu sa česme, voda žuta i i puna mehurića, od hlora, prosto ti se gadi da je i piješ