Bioskop 85: Repertoar od 28. novembra do 4. decembra

Repertoar Bioskop 85 od 28. novembra do 4. decembra:

Centar za kulturu Valjevo

 

ZALEĐENO KRALJEVSTVO 2, 3D, sinhronizovano

Bioskop 85

 Sadržaj:

.Zašto je Elza rođena sa čarobnim moćima? Odgovor na to pitanje je doziva, ali i preti kraljevstvu. Zajedno sa Anom, Kristofom, Olafom i Svenom upustiće se na opasno, ali i izvanredno uzbudljivo putovanje. u “Zaleđenom kraljevstvu” Elza se pribojavala da su njene moći previše jake za svet. U “Zaleđenom kraljevstvu 2” mora verovat da su dovoljne.

Režiser:

Chris Buck, Jennifer Lee

Projekcije Bioskop 85:

28. i 29. novembar u 17.30h
30. novembar i 1. decembar u 15.30h
3. i 4. decembar u 17.30h

 

NOŽ U LEĐA

Bioskop 85

 Sadržaj:

Kompletna postavka filma, iza i ispred kamere, više nego obećava izvrsnu akciju i zaplete. Daniel Krejg , Kris Evans (Kapetan Amerika) i Džejmi Li Kertis (Istinite laži) su u glavnim ulogama, dok je na rediteljsko mesto seo Rajan Džonson kog znamo kao reditelja i scenaristu filma Ratovi zvezda: Poslednji Džedaj.

Radnja filma Nož u leđa vrti se oko porodičnog okupljanja koje krene po zlu nakon smrti 85-ogodišnjeg Harlana Tombija glave porodice. U njihov porodični dom dolaze dva detektiva kako bi istražili smrt i otkrili skrivene porodične tajne. Svaki član porodice postaje sumnjiv, pa čak i sporedni likovi koji se pojavljuju tokom filma.

Glumci:

Daniel Craig, Katherine Langford, Ana de Armas, Chris Evans

Režiser:

Rian Johnson

Projekcije Bioskop 85:

28. i 29. novembar u 20h
30. novembar i 1. decembar u 17.30h
3. i 4. decembar u 20h

 

DR SLEEP

Bioskop 85

Sadržaj:

Stiven King je 2013. godine javnosti predstavio roman Doctor Sleep i objasnio da je reč o nastavku kultne priče The Shining (Isijavanje) koju je proslavio Džek Nikolson 1980. u istoimenom filmu kultnog reditelja Stenlija Kjubrika.

Doktor Sleep, odnosno dečak Deni Torens iz Isijavanja, u ovom je filmu četrdesetogodišnjak koji pati od istih demona alkoholizma i nasilja koji su opsedali i njegovog oca.
Torens počinje da koristi svoj dar kako bi komunicirao s umirućima u lokalnom hospicijskom centru, a njegova priča doživljava zaokret nakon što upozna mladu devojku koja takođe ima “sjajne” moći.

Glumci:

Mike FlanaganaRebecca Ferguson, Ewan McGregor, Jacob Tremblay

Režiser:

Mike Flanagan

Projekcije Bioskop 85:

30. novembar i 1. decembar u 20.00h


CENTAR ZA KULTURU VALJEVO PRODAJA KARATA NA DAN PROJEKCIJE RADNO VREME BILETARNICE – UTORAK, SREDA, ČETVRTAK I PETAK OD 16 I 30 DO 20 SATI. SUBOTOM I NEDELJOM OD 14 I 30 DO 20 SATI. BIOSKOP 85 NE RADI PONEDELJKOM!


Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.