BORAC IZ LEŠNICE BOLJI OD RADNIČKOG U DRUGOM KONTROLNOM MEČU VALJEVSKOG ZONAŠA

U okviru priprema za novo prvenstvo u Kolubarsko-mačvanskoj zoni, Radnički je u svom drugom kontrolnom meču a prvom u Valjevu doživeo poraz od starog rivala Borca iz Lešnice 1-2 (0-1). Prilično neubedljivo izdanje narandžasto-plavih posebno u prvih 45 minuta uz kraće periode solidne igre učenika Koste Markovića u nastavku. Borac je imao više od igre u prvom poluvremenu i daleko izglednije prilike za gol. U par navrata je Ranković dobro reagovao dok je u jednoj situaciji sreća spasila mrežu ekipe sa Petog puka. Gosti su poveli u samoj završnici prvih 45 minuta, posle izvedenog udarca sa ugla odbrana Radničkog je zakazala i Lešničani su lako matirali Rankovića.

RAD-BORAC2

Mladi Živanić (beli 4), koji je došao iz OFK Beograda, u borbi za loptu sa igračima Borca

U nastavku je Radnički igrao na mahove a kao rezultat takve igre, domaćin je stigao do izjednačenja nakon efektnog pogotka Raševića iz slobodnog udarca. Ipak, Borac je na kraju slavio posle još jednog gola postignutog iz prekida. Debitovali su Živanić i Milanović, trener Marković je malo promešao sastav tako da ovog puta na teren nisu istrčali Ristović i Živanović.

RAD-BORAC3

Napadač Radničkog Janković ne uspeva da stigne do lopte pre protivnika

U sredu Radnički igra protiv OFK Osečine u Osečini.

Sreten Pantelić

Facebook komentari

About Valjevo Vesti

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.