Branko Jakovljević novi direktor IS “Petnica”

Prema odluci Upravnog odbora Istraživačke stanice “Petnica”, novi direktor ove naučno-obrazovne institucije je Branko Jakovljević – Žak. Jakovljević će prema odluci Upravnog odbora na čelu IS “Petnica” biti narednih godinu i po dana.

IS Petnica

Branko Jakovljević je u IS “Petnica” bio angažovan od samog početka rada ove ustanove i vodio je finansijske i logističke poslove.

Trenutno se u Istraživačkoj stanici ne održavaju programi i seminari zbog epidemioloških razloga. Zimski seminari biće održani početkom proleća kako bi što veći broj časova mogao da se održava na otvorenom.

U Istraživačkoj stanici, kažu, da nemaju nikakvih novih saznanja o predmetu “Petnica”, koji je prošle godine pokrenut u Osnovnom tužilaštvu u Valjevu zbog seksualnog uznemiravanja polaznica programa u ovoj obrazovnoj ustanovi.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.