Bronzani Studentovi košarkaši

Selekcija pionira KK Student osvojila je 3. mesto na nedavno održanom takmičenju u oganizaciji Regionalnog košarkaškog saveza Zapadne Srbije. Na prvenstvu u kojem je učestvovalo 29 klubova, mladi košarkaši Studenta koji su 2003. godište, na završnom Final Four turniru u Studentovoj hali izgubili su u borbi za finale od košarkaša Takovo GM, ali su za osvajanje treće pozicije savladali tim Crnokose iz Kosjerića. Osvajač turnira održanom u Valjevu je tim KK Mileševac iz Prijepolja.

KK Student

Selekcija pionira KK Student sa trenerima Milisavljevićem, Simićem i Đukićem

Pionire Studenta koji su bili bronzani na ovom turniru predvodili su treneri Branko Milisavljević Levak i Aleksandar Đukić.
“Čestitao bih ekipi na pokazanoj srčanosti da se protiv fizički jačih rivala, u više navrata, iz rezultatskog minusa vraćaju u igru. Pored dosta odličnih đaka, u ovom timu je isti broj hrabrih mališana sa mentalitetom pobednika”, kaže trener Branko Milisavljević, koji ima dugogodišnje iskustvo i zapažene rezultate u radu sa mlađim kategorijama.
“Rezultatom smo prezadovoljni, jer su ovaj uspeh ostvarila deca godinu dana mlađa od svih ekipa u takmičenju. Noseće godište u kategoriji pionira je 2002, a naša deca u ovoj selekciji mahom su rođena 2003. godine”, kaže jedan od glavnih trenera KK Student Radomir Simirć i ističe da je svaki rezultat podsticajan za rad i deci i trenerima.
Imajući u vidu da Student spada u valjevske klubove sa najvećim brojem dece, Simić kaže da je Grad Valjevo prepoznao rad Studenta i pomaže mnogo ovom klubu,  ali da je neophodno povezivanje i saradnja svih valjevskih košarkaških klubova u budućnosti.
“Roditelji su itekako bitan deo Studenta i partnerski odnos sa klubom je i deo strategije razvoja kluba. Najbitnije je da se deca pravilno razvijaju, da nauče da fukcionišu u grupi kao deo sportskog tima i da se kroz saradnju sa roditeljima usklađuju rad na treninzima i obaveze u školi”, rekao je u izjavi za naš portal Radomir Simić.

 

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.