Budi Valjevac … pomozimo Nikoli !!!

Humanitarna fondacija BUDI HUMAN – Aleksandar Šapić

prikuplja novčana sredstva za Nikolu Vladisavljevića (1989).

Usled konstantnog osećaja malaksalosti, gubitka apetita i dobijanja na težini, Nikola posećuje lekara koji mu dijagnostikuje tumor štitne žlezde.

Tada je izvršena operacija na kojoj mu je odstranjen tumor zajedno sa jednom polovinom štitne žlezde. Ali danas, dve godine kasnije, Nikola saznaje da se ova opaka bolest vratila, na istom mestu – na drugoj polovini, i da ubrzano raste.

Kao nezaposleno lice korisnik je novčane socijalne pomoći, od koje nije u mogućnosti da finansira drugu operaciju koja mu je neophodna što pre. Pored operacije, potrebna su mu sredstva i za postoperativne terapije, hormonske terapije, medikamente…

Pomozimo Nikoli! Upišimo 350 i pošaljimo SMS na 3030. Njemu možemo pomoći uplatom na dinarski ili devizni račun, kao i putem linka e-doniraj.

Da Nikola pobedi tumor! Budimo humani!

 

Napomena: Korisnik je u mogućnosti da raspolaže sa novcem prikupljenim od SMS poruka, tek od momenta kada operater mobilne telefonije uplati novac na račune Fondacije. Operater na račun Fondacije uplaćuje samo sredstva koja je sam uspeo da naplati od donatora i to u periodu od 2 do 3 meseca od slanja SMS poruke.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.