BUDUĆNOST KRUŠIK NASTAVLjA SA PRIPREMNIM MEČEVIMA, POSLE REMIJA U GORNjEM MILANOVCU DANAS JE SAVLADAN NAPREDAK U MEDOŠEVCU

Fudbaleri Budućnost Krušika intenzivno treniraju za nastavak sezone u Kolubarsko-mačvanskoj zoni koji je na programu 13. marta. Pred intenzivnog rada na sticanju snage, ekipa Srđana Jovanovića je počela i sa odigravanjem trening mečeva. Prošle subote Valjevci su podelili megdan sa članom Srpske lige Zapad, Takovom iz Gornjeg Milanovca i odigrali nerešeno 1-1. Strelac za Budućnost Krušik bio je doskorašnji golgeter Radničkog, mladi Nemanja Janković postigavši vrlo atraktivan gol glavom.

.jpgJuče su Valjevci igrali protiv člana Beogradske zone, Napretka iz Medoševca kod Lazarevca i pobedili 3-0 golovima pridošlice iz Bajine Bašte, Stojana Avramovića, junoše Ognjena Milovanovića (2005. godište) i veterana Marka Jankovića.

Već u sledeću sredu, na terenu s veštačkom travom u Ubu, Budućnost Krušik će se suprotstaviti Zemunu koji se takmiči u Srpskoj ligi Beograd.

Dalji raspored kontrolnih duela je sledeći; 19. februar, Radnički Obrenovac, 23. februar Šumadija Aranđelovac, 26. februar Jedinstvo Ub i 6. mart Zadrugar iz Jabučja.

I dok Valjevci formu za drugi deo prvenstva bruse kod kuće, ubski srpskoligaš Jedinstvo se trenutno priprema u turskoj Antaliji gde je odigrao meč sa rumunskim Selimbasijem, a očekuju ga još dueli sa mladim sastavima ruskih klubova, CSKA iz Moskve i Krasnodara dok će u poslednjoj proveri pred povratak u Srbiju odigrati protiv poljske ekipe Vječište.

 

Sreten Pantelić

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.