Čeoni sudar u Popučkama – Poginule dve osobe, jedna povređena!

Jutros oko 9 časova, na putu Valjevo-Lajkovac, u selu Popučke, dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj su život izgubile dve osobe, a jedna osoba je povređena.

Foto: Lajkovac na dlanu

Vozač “Opel Omege” D.S. (1947) iz Valjeva, koji se kretao iz pravca Valjeva ka Lajkovcu, iz za sada neutvrđenih razloga prešao je u suprotnu traku, pri čemu je došlo do čeonog sudara sa “Zastavom 101”, koja se kretala iz pravca Lajkovca ka Valjevu. Na licu mesta preminuli su vozač i suvozač “Zastave 101” M.M. (1950) i M.R. (1958) sa teritorije Opštine Lajkovac. Vozač “Opela Omege”, koji je prešao na levu stranu kolovoza, u saobraćajnu traku namenjenu za kretanje vozila iz suprotnog smera, i tako izazvao udes, zadobio je povrede, ali nije životno ugrožen.

Kako Valjevska posla saznaju, osobe koje su na licu mesta poginule u “Zastavi 101” su bračni par iz Bogovađe. Sedamdesetogodišnji M.M. je bio profesionalni vozač u penziji, a njegova šezdesetvogodišnja supruga M.R. geometar u penziji i odbornica u aktuelnom sazivu Skupštine Opštine Lajkovac.

Foto: Lajkovac na dlanu

Kako su usled čeonog sudara vozila smrskana, morali su da intervenišu valjevski vatrogasci, kako bi izvukli tela nastradalog bračnog para i povređenog vozača “Omege”.

Uviđaj na licu mesta obavili su pripadnici Saobraćajne policije i dežurni sudija.

Foto: Lajkovac na dlanu

Saobraćaj na ovoj deonici puta Valjevo-Lajkovac, gde se dogoila nesreća, par sati bio je otežan i usporen, a do još većeg zastoja je došlo kada se jedan od šlepera prvenuo na delu puta koji kroz Popučke vodi ka Beogradu.

 

 

 

 

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.