Čestitka gradonačelnika za pravoslavni Božić

Danas je Badnji dan i uoči Božića, najradosnijeg hrišćanskog praznika, koji slave pravoslavni vernici 7. januara, administratoru Eparhije valjevske vladiki Lavrentiju, čestitku je uputio gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković.


„Svim vernicima Srpske pravoslavne crkve, monaštvu i sveštenstvu Eparhije valjevske i šabačke i Vama lično, upućujem čestitke povodom najradosnijeg praznika – Božića! Ovaj praznik je simbol rođenja, novog početka i nade u spasenje, pa ga u tom duhu i dočekujemo u godini koja je tek počela i za koju se nadamo da će biti mnogo bolja od prethodne! Verujem da su nedaće ostale u prethodnoj godini i da složno i u zdravlju počnemo da radimo na unapređenju našeg Valjeva i poboljšanju života svih sugrađana!
Puno zdravlja, sloge i napretka želim i čestitam Badnji dan i Božić! Hristos se rodi“, kaže se u čestitki gradonačelnika Valjeva Lazara Gojkovića.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.