Covid-19: U poslednjih osam dana na teritoriji Kolubarskog okruga samo jedan novooboleli

Od ukidanja vanrednog stanja u Srbiji svedoci smo drastičnog opadanja broja novoobolelih lica od COVID-19. Prema zvaničnim podacima Zavoda za javno zdravlje Valjevo, koja se svakodnevno osim na gradskom portalu objavljuju i na svim ostalim valjevskim portalima, možemo videti da je u poslednjih osam dana ili tačnije od sedmog maja do danas ukupno zabeležen jedan novooboleli za ceo Kolbarski krug. Poslednji potvrđeni slučaj korona virusa u Kolubarskom okrugu je bio 11. maja i to u Valjevu.

Korona virus

U Valjevu je do sada potvrđeno 190 slučajeva pozitivnih na korona virus, preminulo je ukupno 19 osoba, 10 hospitalizovano, 49 u kućnoj izolaciji i 112 osoba se oporavilo od ove opake bolesti.

U Kolubarskom okrugu ukupno ima 292 pozitivne osobe, 154 izlečenih, 17 hospitalizovane, 93 u kućnoj izolaciji i 28 preminulih osoba:

  • Lajkovac 29 pozitivnih, 2 hospitalizovana, 13 u kućnoj izolaciji, 11 izlečenih i dve preminule osobe.
  • Ljig 13, 9 u kućnoj izolaciji, 2 izlečen i dva preminula.
  • Mionica 25, 4 hospitalizovanih, 10 u kućnoj izolaciji, 10 osoba je izlečeno i jedna preminula osoba.
  • Osečina 11, 2 u kućnoj izolaciji, 6 izlečene i 3 preminule osobe.
  • Ub 24, 1 hospitalizovana, 9 u kućnoj izolaciji, 13 izlečenih, i jedna preminula osoba.
Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.