Da li će Beograd, Valjevo i Niš biti zatvoreni u naredna 24 sata?

“Intenzivno pratitmo epidemiološku situaciju, taj nadzor se sprovodi na nivou svakog okruga. Od 00 do 24 se analizira u Batutu i tokom prethodnog dana razmišljali smo da posebne, pojačane mere primenimo na teritoriji ta tri entiteta.”

Koronavirus

Izvor: RTS printscreen

“Moramo znati da je Beograd najveći grad, tu je najveći pritisak stanovništva i tu mere treba da budu najjače. Drugi okrug je kolubarski, a potom nišavski. Na teritoriji svih tih okruga krizni štabi intenzivno primenjuju sve mere nadzora i to je u ovom trenutku informacija za vas. Sve ostale mere ne bi bile negativne, već bi dale određeni doprinos svim merama kontrole. O tome će se dodatno pričati i bićete obavešteni”, rekla je Jovanović.

Korona virus

Valjevo na drugom mestu u Srbiji po broju zaraženih osoba od Korona virusa. Trenutni zvanični broj zaraženih u Valjevu je 46.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.