Danas i do 40 stepeni

U Srbiji danas minimalna temperatura od 16°C do 24°C, a maksimalna od 36°C do 40°C.

reka Gradac

Danas u Srbiji sunčano i velika vrućina u svim krajevima. Vetar slab jugoistočni i istočni, u pomoravlju i podunavlju umeren jugoistočni, a krajem dana u južnom Banatu u pojačanju. Biće to vrlo topao vetar koji će usloviti tropski toplu noć u utorak na sredu. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura od 16°C do 24°C, a maksimalna od 36°C do 40°C.

ValjevoU Valjevu sunčano i još veća vrućina nego u ponedeljak. Vetar slab do umeren jugoistočni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura 23°C, a maksimalna do 36°C.

Vreme narednih dana

U sredu sunčano i velika vrućina, ponegde do 42°C! Kasnije popodne razvoj oblaka na severu Srbije može usloviti kratkotrajne lokalne pljuskove. Vetar umeren jugoistočni, u pomoravlju i podunavlju pojačan. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura od 19°C do 26°C, a maksimalna od 38°C do 42°C.

U četvrtak svega nekoliko stepeni manja vrućina uz razvoj oblaka popodne i lokalne pljuskove sa grmljavinom. Moguće su i lokalne nepogode praćene gradom. U petak i za vikend temperatura u padu uz prijatnije vreme, ali sa čestom kišom i lokalno obilnim pljuskovima.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.