Danas potpuna obustava nastave u valjevskim školama

Unije sindikata prosvetnih radnika Srbije saopštila je da je doneta odluka da se danas, 5. maja, potpuno obustavi nastava u svim školama članicama Unije, čime se izražava zabrinutost za stanje u obrazovanju, kao i za opšte stanje u društvu nakon masovnog ubistva koja su se pre dva dana dogodila u beogradskoj školi “Vladislav Ribnikar”. Zaposleni u gradskim školama organizovano su prisustvovali pomenu nastradalima koji je danas u podne služen u Hramu Vaskrsenja Hristovog.

Prva-osnovna-skola-VAljevo-6

Ulazak u Prvu osnovnu školu / Foto: Valjevska posla

“Povodom tragičnog događaja u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” u Beogradu, izržavamo neizrecivu tugu i saosećamo sa porodicama i decom koja su pogođena ovom tragedijom. Odlučili smo da zabrinutost za stanje u obrazovanju, kao i za opšte stanje u društvu, izrazimo potpunom obustavom rada u školama članicama Unije sindikata prosvetnih radnika Srbije. Zaposleni u gradskim školama će organizovano krenuti u 11:30 ka Hramu Vaskrsenja Hristovog, gde će se u 12 časova služiti pomen nastradalima”, navodi se u saopštenju koje je potpisala predsednica Unije sindikata prosvetnih radnika za Valjevo Vesna Andrić.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.