Deset tehničara Doma zdravlja Valjevo u KOVID bolnici Batajnica

Grupa od 10 medicinskih sestara i tehničara Doma zdravlja Valjevo popodne je otputovala na ispomoć u KOVID bolnicu u Batajnici. Ispratili su ih direktor dr Bojana Janković i glavna sestra Doma zdravlja Gordana Simić. U novom talasu pandemije ovo je prvi put da osoblje Doma zdravlja bude angažovano u Batajnici, u prethodnom talasu to se desilo tri puta.

Pred-polazak-u-Batajnicu

U grupi su zaposleni iz Službe opšte medicine, Hitne pomoći, Službe kućne nege i lečenja i Patronaže. U KOVID bolnici Batajnica radiće tri nedelje. Obezbeđeni su im hotelski smeštaj, ishrana i prevoz od Beograda do Batajnice.
Uz rad u KOVID režimu i vakcinaciju građana, ispomoć u Batajnici je još jedan od „frontova“ na kojima se Dom zdravlja Valjevo angažuje u suzbijanju pandemije u našoj zemlji.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.