Direktorka bolnice razgovarala sa kardiolozima – Još uvek bez razrešenja situacije!

Valjeski kardiolozi, koji su dali ostavke na svoje funkcije i solidarisali sa smenjenim načelnikom Interne službe dr Vladimirom Đorđevićem, obavili su jutros razgovor sa novom direktorkom Opšte bolnice u Valjevu dr Marijom Mirković.

Angio-sala-Bolnica

Angio sala valjevske bolnice / Foto: OB Valjevo

Ona je izjavila da je postignut dogovor da dr Marko Stanković i dalje ostane šef Angio sale, a da ostavke šefa Odseka kardiologije dr Ivice Obradovića i šefa Odeljenja kardiologije i koronarne jedinice dr Dušana Ružičića nije prihvatila.

“O njihovim ostavkama odlučivaće novopostavljena načelnica Interne službe dr Biljana Rakić”, kazala je direktorka OB Valjevo Marija Mirković.

Ona je rekla da Angio sala radi po ustaljenom programu i da nema zastoja u radu.

Kardiolozi, koji su u ostavci na svoje funkcije nisu dali otkaz na svoja radna mesta, te su danas redovno na svom poslu. I dalje ne žele da izlaze u javnost sa bilo kakvim informacijama.

M.K.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.