Đorđe Milićević i njegov vozač prebačeni u Beograd

Potpredsednik Skupštine Srbije i narodni poslanik SPS-a Đorđe Milićević (40) i njegov vozač Dejan Jakovljević (34), koji su nakon teške saobraćajne nesreće operisani u Opštoj bolnici Valjevo, prebačeni su juče na dalje lečenje u tercijarnu ustanovu u Beogradu, saopštila je PR služba valjevske bolnice.

U saopštenju se navodi da su obojica povređenih nakon višesatnog hirurškog zbrinjavanja zadržani na posmatranju u jedinici intenzivne nege Opšte bolnice Valjevo i da je tokom noći njihovo stanje bilo stabilno. “U prepodnevnim satima urađena je neophodna dijagnostika, koja je dodatno potvrdila stabilizaciju stanja, obojice povređenih. Nakon procene tima lekara, obojica povređenih su prebačeni na dalje lečenje u tercijarnu ustanovu u Beogradu”, piše u saopštenju PR službe OB Valjevo.

Prema pisanju beogradskih medija Milićević i Jakovljević su prebačeni su juče u Klinički centar Srbije, u boljem su stanju, svesno i stabilno.

Đorđe Milićević i njegov vozač Dejan Jakovljević teško su povređeni u petak rano ujutru oko 5 časova u saobraćajnoj nesreći kod sela bajevac na regionalnom putu Ub – Slovac. Do nesreće je došlo kada je vozilo Škoda Oktavia, kojim je upravljao Jakovljević, iz za sada neutvrđenih razloga sletelo sa puta i udarilo u betonski propust. Njih dvojica su posle nesreće prebačeni u Urgentni centar valjevske bolnice, gde su im se za život više od pet časova borili valjevski lekari, kojima se pridružio i prof. dr Vladimir Đukić iz Beograda. Oni su uspeli da stabilizuju njihovo stanje, ali nije bilo poželjno da se posle operacija trasportuju u Beograd. Dan kasnije, nakon detaljnijih snimanja i analiza, koje su pokazale da im transport neće ugroziti život, prebačeni su za Beograd, gde će biti nastaviti njihovo dalje lečenje.

 

 

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.