Dobre BIBLIO vibracije počinju sutra

U nedelju, 11. juna, Matićna biblioteka “Ljubomir Nenadović” započinje letnju akciju BIBLIO VIBES, koja će se na obali Kolubare održavati svake nedelje do 9. jula, u periodu od 11 do 14 časova. Valjevce u ovoj akciji na otvorenom očekuje promocija brojnih usluga i servisa Biblioteke.

Kako najavljuju iz ovdašnje Biblioteke, pod krošnjama lipa na keju Kolubare, kod stare autobuske, biće promovisan biliotečki informacioni sistem, svim zainteresovanim građanima biće pokazane sve prednosti i povoljnosti elektronskog poslovanja za članove i korisnike usluga Biblioteke, a posetioci BIBLIO VIBES-a moćiće tokom ove akcije da se učlane u Biblioteku po promotivnoj ceni!

Posetite “Biblioteku pod krošnjama” i prenesite Valjevcima dobre BIBLIO vibracije!

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.