Đorđe Milićević izabran za potpredsednika Socijalističke partije Srbije

Socijalistička partija Srbije na jučerašnjoj sednici Glavnog odbora izabrala je najuže rukovodstvo stranke. Pored Predsedništva biran je i Glavni odbor SPS-a. Na predlog predsednika stranke Ivice Dačića, za potpredsednika stranke zaduženog za Zapadnu Srbiju izabran je Đorđe Milićević, aktuelni šef poslaničkog kluba socijalista i predsednik Gradskog odbora Socijalističke partije u Valjevu, saopštili su valjevski socijalisti.

SPS
“Smatramo da je imenovanje Đorđa Milićevića za potpredsednika SPS-a zaduženog za zapadni deo Srbije od velikog značaja, ne samo za budućnost partije na republičkom i lokalnom nivou, već i za sam naš grad. Kao i do sada, Milićević će nastaviti da se bori za boljitak svog rodnog grada i svojih sugrađana, naravno sa još većom odgovornošću, imajući u vidu da već obavlja funkciju zamenika predsednika Narodne skupštine”, navodi se u saopštenju.

SPS
Pored Predsedništva, koje broji osam potpredsednika, juče je na sednici Glavnog odbora SPS-a izabran i Izvršni odbor. Takođe, Glavni odbor stranke proširen je za 19 novih članova.

 

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.

One comment

  1. Zemljo otvori se…SPS najveca mafijaska organizacija na prostoru balkana