Đorđe Pavlović: “Vreme je za promene!”

Odbornik u Skupštini grada Valjeva Đorđe Pavlović se obratio saopštenjem u kome poručuje da je vreme za promene. Saopštenje prenosimo u celosti:

” Život je pun smisla, a ne puki opstanak!

Dok pošten čovek uči, radi i živi od svog novca, nas vodi gomila malih ljudi koji rade sa kupljenim, falsifIkovanim diplomama, koji su dobili funkciju, posao, preko stranačkih, rođačkih i zemljačkih veza. Takvi isključivo žive od vašeg novca, a koji vas još dodatno ucenjuju, ponižavaju i omalovažaju i svojim delovanjem izrvću standarde vrednosti.

Svedoci smo da “visokomoralni” SNS jurišnici ovih dana prevazilaze sami sebe.

Utrkuju se da što više oblate, popljuju lažima sve i svakoga ko ima drugačije mišljenje, a sve zarad očuvanja svojih funkcijica, položajčića, nameštenih tendera i kumovskih, rođačkih i bratskih kombinacija.

Jer bez SNS-a oni su samo pojedinci bez kičme i znanja, isprazni i banalni!

Umesto da ispunjavamo sopstvene ciljeve, unapređujemo društvo i sopstvene živote, mi odskačemo kao loptice uzmeđu posla i računa. Živimo da bi životarili, a ne istinski uživali od svog rada. Ovde je sve postalo napor.

Besmisleno je na šta su nas sveli, a još je besmislenije da pristanemo na to.

Vreme je da pokažemo da je snaga u nama i da može i mora biti bolje.

Za slobodno Valjevo!”

Facebook komentari

About Valjevo Vesti

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.