Dve medalje na Kupu Srbije za najmlađe karatiste KK 014 Valjevo

Proteklog vikenda u sportskoj hali Atenica u Čačku održan je Kup  Srbije za poletarce, pionire i nade u karateu.

1701073816943 (1)

Na ovom prestižnom takmičenju susreli su se najbolji mladi karatisti Srbije i kvalifikanti sa kupova regiona. Karate klub 014 Valjevo nastupio je sa pet kvalifikovanih takmičara, prvog dana u kategoriji kata nastupili su: Aleksa Matijević, Sara Nešić, Đorđe Mitrović i Iva Filipović. Nakon veoma dobrih mečeva, Aleksa Matijević zauzeo je treće mesto, dok je Sara Nešić osvojila srebrnu medalju, Đorđe i Iva su imali veoma dobre nastupe, ali su ovaj put ostali bez odličja.

Drugog dana turnira u kategoriji borbi, nastupila je Anja Nikolić koja je bila nadomak medalje, ali nedostatak sportske sreće uticao je da ostane bez odličja.

“Na turniru je nastupilo preko 400 najboljih takmičara iz cele države. Uspeh naših takmičara nije mali, sam plasman na državni kup je uspeh po sebi, a osvajanje nekog od odličja je posebna draž. Rezultati koje je Karate klub 014 Valjevo ostvario u 2023 godini su inpozantni, osvojeno je preko 500 medalja na raznim turnirima, osvojeno je 4 medalje na turnirima ranga državnog prvenstva i kupa, imali smo nastup na Balkanskom prvenstu. Svi pobrojani rezultati plod su kontinuiranog i predanog rada uprave kluba i trenerskog tima: Marine Goloskoković, Predraga Branković, Milana Lepojević i Vladana Živanović kao i povratnika Milenka Lukić. Rezultati naših takmičara daju nam dodatnu snagu i energiju kao i motivaciju da se nastavi sa još boljim radom. Pozivamo sve devojčice i dečake od 6 do 66 godina da nam se pridruže na treninzima utorkom i petkom sala Gimanzije”, ističu iz Karate kluba 01 Valjevo. 

Facebook komentari

About Valjevo Vesti

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.