DVE ODBOJKАŠICE “VALJEVA” NA PRIPREMAMA REPREZENTACIJE SRBIJE

Odbojkaški klub Valjevo dobio je značajno priznanje za dobar i organizovan rad sa mlađim kategorijama nakon što su dve igračice člana Prve lige Srbije dobile poziv Odbojkaškog saveza Srbije da se jave na pripreme državnih selekcija. Naime, korektor Aleksandra Ćirić je već na pripremama kadetske selekcije Srbije, dok je primač Mina Džoković takođe na pripremama pionirske reprezentacija Srbije.

ВА3

Pripreme će trajati od 9. do 23. januara u Beogradu i služiće kao osnova za selektiranje igračica uoči međunarodnih takmičenja u 2024. godini na kojima će učestvovati odgovarajuće selekcije Srbije.

ЏОКОВИЋ1

Inače, OK Valjevo je počeo sa pripremama za nastavak prvenstva u Prvoj ligi Srbije, koji je predviđen za 27. januar kada će se odigrati 12. kolo. Ekipa Rajka Stojanovića igraće protiv Studenta u Nišu.

ĆIRIĆ

Sreten Pantelić

 

 

Facebook komentari

About Valjevo Vesti

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.