Eko konkurs ”BIO JE OTPAD, A SAD JE FIGURA”

Klub Ars Nova i Turistička organizacija Valjevo,  realizuju Eko konkurs ”BIO JE OTPAD, A SAD JE FIGURA” za učenike osnovnih škola na području  grada Valjeva. Tema konkursa je reciklaža starog otpada i izrada raznih figura od već korišćenih stvari koje se mogu ponovo koristiti.

Konkurs je otvoren od 1. decembra do 20. decembra 2022. godine.  Za autore najoriginalnijih i najmaštovitijih figura predviđene su vredne nagrade. Planirana je i izložba prispelih radova.

Slika

Urađene figure, eksponate možete dostaviti radnim danom do 20. decembra  u prostorije Turističke organizacije Valjevo od 12 časova do 14 časova ( adresa Prote Mateje 1/1, Valjevo, kontak 014/221-138 ).

 

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.