Eksluzivno: Danas podignuta optužnica protiv Aleksandra Vujića Subotića

Kako Valjevska posla nezvanično saznaju, danas je Višem sudu u Valjevu konačno podneta optužnica protiv bivšeg načelnika Gradske uprave Aleksandra Vujić Subotića, koji se tereti za primanje mita, zloupotrebu službenog položaja, zloupotrebu u javnim nabavama i drugih radnji.

Kako smo uspeli da saznamo, optužnica kojom se tereti Aleksandar Vujić Subotića ali i još 9 osoba, ima 53 stranice i pisana je mesec dana. Uz optužnicu je Višem sudu predata i 10 kilograma teška dokumentacija, koja je pribavljana svih prethodnih meseci nakon hapšenja krajem juna 2017. godine

Ovom grupnom optužnicom obuhvaćene su i osobe koje nisu bila uhapšene pre skoro godinu dana u koordiniranoj akciji BIA i Policijske uprave Valjevo.

Sledeća faza je provera i potvrda svega što piše u optužnici. Sudsko veće treba da izvrši kontrolu optužnice, a kada ona bude potvrđena znaće se ko će biti sudija u ovom procesu.

 

M.P.M.

 

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.

One comment

  1. A šta će biti sa firmama Kompresor i Autotransport