“Europromovi” paketi za socijalno najugroženije porodice

U susret predstojećim Uskršnjim praznicima valjevska kompanija “Europrom” podelila je 540 paketa za naše socijalno najugroženije porodice. Paketi sadrže osnovne životne namirnice i sredstva za higijenu.

Raspodela “Europromovih” prehrambeno-hemijskih paketa najugroženijim porodicama obavljena je danas u saradnji sa Crvenim krstom prilikom redovne raspodele obroka Narodne kuhinje, kako bi se izbeglo naknadno okupljanje naših sugrađana koji žive u siromaštvu.

“Ovo su dani u kojima svako daje svoj doprinos da se pomogne onima koji su najugroženiji i ovo je još jedan način kojim će kompanija “Europrom” to uraditi”, piše u objavi povodom ove dobrotvorne akcije na zvaničnom Fajsbuk nalogu valjevskog “Europroma”.

Prethodno je, početkom aprila meseca, Domaći trgovački lanac (DTL), čiji je kompanija “Europrom” osnivač i jedna od članica, uplatio iznos 8,5 miliona dinara na namenski račun Vlade Republike Srbije za nabavku potrebnih mediinskih aparata. Tom prilikom je DTL saopštio da je u toj donaciji učestvovalo svih 13 članica ovog trgovačkom lanca.

Takođe, kompanija “Europrom” jedna je od učesnika akcije “Od privrede Valjevu”, koja je pokrenuta od strane valjevskih privrednika, sa ciljem prikupljanja novčanih sredstava za pomoć ovdašnjoj Opštoj bolnici, Domu zdravlja i Zavodu za javno zdravlje u borbi protiv koronavirusa.

 

 

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.