Evakuisan Krušik

Kako Valjevska posla nezvanično saznaju fabrika Krušik je evakuisana zbog dojave o postavljenoj eksplozivnoj napravi. Radnicima koji su trebalo da idu u 3.smenu javljeno je da ne dolaze večeras na posao.

ValjevoPrema nezvaničnim informacijama do kojih je došla naša redakcija, večeras i ujutru u Krušiku će se raditi kontradiverzioni pregled.

Večernje novosti su danas popodne objavile da je u njihovu redakciju stigao preteći mejl o postavljenim bombama u svim vojnim fabrikama u Srbiji, kao i na svim aerodromima, tako da se pretpostavlja da je evakuacija Krušika povezana sa tim mailom koji su objavile Večernje novosti. Mail prenosimo u celosti:

“Zdravo kopilad,

Mi smo organizacija 50 blagosloven, moje ime je Tomi. Postavili smo eksplozive na sve aerodrome u Srbiji i u sve vojne fabrike. Postavili smo bombe u Beogradu:Pančevski most, Vlada Republike Srbije, Narodna zajednica Republike Srbije, ulica princa Mihaila, KBC Dragiša Mišović, stadion Rajko Mitić, beogradska autobuska stanica, skupština Novi Beograd, stanica Zemun, stari Savski Most, Brankov Most, Savski dok, Rinok skadarlija, tržni centar Ušće, tržni centar Rajićeva, sve stanice metroa Beograda.

Moji zahtevi su sledeći: vratite preševsku dolinu Albancima, priznajte u potpunosti Kosovo, dajte nezavisnost Vojvodini i novopazarskom sandžaku. Vučiću slab si i beznačajan. Kad dođemo, ti i cela Srbija će odgovoriti za genocid nad Bošnjacima.

Rusija vam neće pomoći”.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.