Fondacija Alek Kavčić: Digitalni udžbenici za 1.razred dobili odobrenje Zavoda za unapređenje obrazovanja i vaspitanja

Svi digitalni udžbenici za 1. razred, koje je finansirala Fondacija Alek Kavčić, dobili su odobrenje Zavoda za unapređenje obrazovanja i vaspitanja (ZUOV). To znači da zadovoljavaju sve standarde kvaliteta, prate plan i program nastave i slobodno se mogu koristiti u nastavi za 1. razred.

Valjevo
Svi  besplatni udžbenici, Fondacije Alek Kavčić, za osnovnu školu nalaze se na sajtu besplatnabiblioteka.com, i sasvim slobodno se mogu “skidati” i koristiti.

1-razred-digitalni-udzbenici-fondacija-AK
“Digitalni udžbenici koji trenutno nedostaju se prave i trudimo se da dobijemo odobrenja i za sve njih”, poručuju iz ove fondacije.

Fondacija Alek Kavčić osnovana je u Americi 2017. godine. U Srbiji počinje sa radom početkom 2020. Osnovni ciljevi fondacije su promocija obrazovanja i nauke.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.