Gde ima volje ima i načina

Poštovani svete, još jednu važnu stvar sa vama delimo, i to ističem sa velikim ponosom. Ostali smo vam dužni “fidbek” i ovim putem moramo se pohvaliti uspešno realizovanom inicijativom roditelja naših “Pinokijevaca”. Roditelji su uspeli da se organizuju i u najkraćem roku obezbede za svoju decu prečišćivače vazduha i to 6 aparata, koji će značajno doprineti očuvanju zdravlja naše dece. Osnovna odlika dečijeg uzrasta je intenzivan rast i razvoj, kao i stvaranje pozitivnih preduslova koji će uticati na zdravlje deteta u čemu važnu ulogu igra faktor fizičke aktivnosti.
1
Naše dvorište je bogatije za još jedan tobogan koji će pospešiti motoričke aktivnosti, doprineti sveukupnom razvoju kroz igru na čemu smo zahvalni roditeljima Marini i Zoranu našeg Aksentija Živanovića iz mlađe grupe.
1
Dobit od saradnje i zajedničkih koraka na relaciji porodica – vrtić već miriše u vazduhu. Uz sve ove lepe vesti dostavljamo vam fotografije za koje se nadamo da će vam uliti pokretačku, energiju, jer onaj ko zaista hoće – može i da ostvari! Šaljemo inspirativni pozdrav!
2
KREATIVNI TIM PINOKIO
Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.