Gorenje Valjevo za zeleniji bolnički park

Medicus curat, natura sanat – Lekar leči, priroda ozdravljuje.

Tim za zaštitu životne sredine fabrike Gorenje d.o.o. Valjevo

Tim za zaštitu životne sredine fabrike Gorenje d.o.o. Valjevo

Povodom Svetskog dana zaštite životne sredine i kao podrška kampanji “Rodi se na lepom mestu” za valjevsko Porodilište, tim za zaštitu životne sredine fabrike Gorenje Valjevo organizovao je akciju oplemenjivanja bolničkog parka sadnicama tuja. Ovom prilikom posađeno je 15 sadnica ovog četinarskog drveća, a pored članova Gorenje tima, akciji su se pridružili njihove porodice i radnici valjevske bolnice.

Prema rečima učesnika, ova akcija pošumljavanja bolničkog parka treba da pokaže da bolnica nisu samo zidovi, aparati i ljudi, nego da je bolnica i njeno okruženje.

Ovo je peta godina zaredom, kako tim za zaštitu žiovtne sredine Gorenja Valjevo, koji broji sedamnaest članova, uspešno organizuje akcije u saradnji sa lokalnom zajednicom.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.