Gostovanje glavne urednice Aha magazina u Udruženju Anđeli čuvari

Časopis o kreativnosti, „Aha magazin“ , jeste snažan, svež i originalan autorski glas, kreativni potencijal, motor pokretač, u vreme kreativne krize. Lepotom i maštom, zaigranošću i emocionalnošću moguće je pobeći iz osrednjosti. Magazin vodjen filozofijom da pred nama je uzbudljivo putovanje. A najizuzetnija putovanja jesu ona u nepoznato, “na koja nikad nisam otišao” – zapisao je pisac Antonio Tabuki u izuzetnoj knjizi “Putovanja i druga putovanja”.
A onda dolazi san, i dižu se jedra. Anita Lazić Todorović, glavni i odgovorni urednik Aha magazina, prepoznala je kreativnost na delu, snove koji poput njenih, plove punim jedrima ka ispunjenju i zainteresovala se za priču jedne, fascinantne, uspešne poslovne žene i poželela da taj recept uspeha prenese svojom čitaocima. Danas je urednica bila u poseti Kreativnoj radionici Pinokio gde se sastala sa ženom koja je inspiracija svima, predsednicom Udruženja „Anđeli čuvari“, Vesnom Lazić lično.
Urednica Aha magazina imala je priliku da se uveri u besprekoran način funkcionisanja u vrtiću i Humanitarnoj organizaciji, te je na licu mesta postavila niz pitanja čiji odgovori će zanimati čitaoce ovog jedinstvenog magazina koji jeste svojevrsna baza ideja, inspiracija iz oblasti biznisa i finansija, mode i lepote, promovišuci uspešne pojedince daju podsticaj radjanju novih ideja. Zanimali su je Vesnini počeci, osnivanje organizacije i put kojim je prošla da bi postala ovo sto jeste danas, mnogi bi rekli, institucija humanosti, institucija kreativnost i besprekornog vaspitno obrazovnog rada. O svemu tome i mnogo više imaćete priliku da pročitate u aprilskom broju AHA magazina.
Dok nestrpljivo iščekujete da ovo izdanje osvane u prodaji, šaljemo vam fotografije i najlepši pinokijevski pozdrav.
Kreativni tim PINOKIO

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.