Gradonačelnik Valjeva ugostio ministra sporta Zorana Gajića

Gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković ugostio je danas ministra sporta Zorana Gajića, državnog sekretara Marka Kešelja i predsednika Sportskog saveza Srbije Davora Štefaneka.

Ministar sporta u radnoj poseti Valjevu 2

U izuzetno konstruktivnim razgovorima pokrenute su nove inicijative i predstavljeni planovi i programi razvoja sportske infrastrukture u Valjevu.

Gradonačelnik Gojković se najpre zahvalio na poseti i naglasio da grad Valjevo izdvaja značajna sredstva u skladu sa mogućnostima za razvoj sporta i omladine. On je tom prilikom naglasio da je zadovoljan koliko je urađeno u Valjevu kada je reč o sportskoj infrastrukturi i naveo planove za naredni period. Kao najvažnije projekte je izdvojio izgradnju sportskog kompleksa „Senjak“, kao i Halu sportova, koja će prema njegovim rečima biti veoma reprezentativna i maksimalno korišćenja što se tiče svih evropskih i svetskih takmičenja.

Ministar sporta u radnoj poseti Valjevu 1

Ministar je istakao važnost tretiranja sporta u celini, uključujući i fizičko vaspitanje u školama, vrhunski sport i rekreaciju. Takođe, podržao je gradonačelnika Gojkovića u planovima za naredni period i poželeo mu puno sreće.

Ministar sporta u radnoj poseti Valjevu 3

Nakon radnog sastanka u Gradskoj upravi, gradonačelnik Gojković i ministar sporta Zoran Gajić su zajedno sa saradnicima obišli Halu sportova, gde se trenutno održava „Mali sajam sporta“, u organizaciji Sportskog saveza Srbije.

Facebook komentari

About Valjevo Vesti

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.

Leave a Reply