GrO SNS Valjevo obeležio slavu Svetu Petku

U duhu običaja i tradicije, uz molitvu i rezanje slavskog kolača, Gradski odbor Srpske napredne stranke Valjevo svečano je obeležio krsnu slavu Svetu Petku.

Slika1

U prisustvu velikog broja članova i gostiju, članstvu i svim vernicima krsnu slavu je čestitao Lazar Gojković, predsednik GrO SNS Valjevo, poželevši im zdravlje, slogu i jedinstvo.

Slika2

„Okupili smo se u velikom broju da obeležimo krsnu slavu Svetu Petku. Drago mi je da su sa nama naši članovi, prijatelji, da pokažemo jedinstvo u budućem periodu i da zajedno radimo na nekim novim ciljevima. Pred nama je mnogo aktivnosti, izazova koje ćemo se truditi da što bolje rešimo i da svim našim građanima napravimo bolje mesto za život u našem gradu. Ovo je godina kada je Srpska napredna stranka obeležila 15 godina svog postojanja i rada. Pokazali smo da je Srpska napredna stranka spremna da vodi državu za šta je dobila poverenje naroda, a ja sam siguran da će nam narod ukazati to isto poverenje i u narednom periodu. Valjevo krupnim koracima ide napred, mnogo toga je urađeno i siguran sam da će tako biti i u budućnosti. Ovom prilikom čestitam Svetu Petku svim građanima koji slave, kao i članovima SNS- a. Želim vam puno lične sreće, uz želje da praznik provedete u miru, slozi i dobrom zdravlju“, poručio je Gojković.

Slika3

U prostorijama Gradskog odbora Srpske napredne stranke Valjevo je nakon molitve i rezanja slavskog kolača priređen prigodan koktel, kome su pored članova i funkcionera, prisustvovali brojni gosti i prijatelji Stranke.

Facebook komentari

About Valjevo Vesti

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.