GrO SSP Valjevo: Ne prodaju se svi za kesicu kafe, brašna ili flašu ulja!

Gradski odbor Stranke slobode i pravde Valjevo oglasio se saopštenjem za javnost povodom nedavno održanih izbora za savete mesnih zajednica, koje je okarakterisao kao “novi jeftini igrokaz u organizaciji interesne grupacije zvana Srpska napredna stranka”. “Nemamo nameru da se bavimo rezultatima tih lažnih izbora, ali smo dužni da se osvrnemo na njihovu suštinu – radi se pokaznoj vežbi vladajuće stranke, kojom je trebalo proveriti spremnost za izbore na svim nivoima vlasti, za koje je sve izvesnije da će se održati već naredne godine”, ističe se u saopštenju valjevskog SSP-a.

Pored toga, kako se dalje navodi u saopštenju, bilo je potrebno iskazati i bezrezervnu odanost neuke i nesposobne gradske garniture donovima iz Beograda, ali i vernost njihovih robova, koje oni skoro celu proteklu deceniju časte novcem iz gradske i državne kase.

“Javna je tajna da se njihovi članovi, koji su zaposleni u gradskim i javnim službama, radnu nedelju pre tih lažnih izbora nisu pojavljivali na njihovim radnim mestima, jer su “imali neke obaveze u stranci”, kako to oni vole da kažu. Dok su uredno primali plate za poslove, koji ni u redovnim okolnostima ne obavljaju, oni su išli na obuke za čuvare kutija, članove biračkih odbora i vijali meštane okolnih sela u potrazi za sigurnim glasovima. Kažu da su neki članovi tražili da im se isplati i “nadnica za strah” jer se, na njihovo veliko iznenađenje, ne prodaju svi za kesicu kafe, brašna ili flašu ulja sa logom njihove interesne grupacije. Naučiše oni, na teži način, da srpski seljak još uvek ume da potegne kolac na nezvanog gosta na njegovoj dedovini”, navodi se u informaciji za javnost GrO SSP Valjevo.

Ipak, kako ističu iz valjevskog SSP-a, mnogo su bitnije poruke koje su ovim lažnim izborima poslate građanima, a koji su protiv svega što predstavlja ova štetočinska vlast.

“Te poruke su vrlo jasne – ovo zlo neće samo otići, njihovi robovi im neće nikada okrenuti leđa, jer u ovom sistemu sazdanom od vladavine najgorih oni žive san, njih ne zanima što podržavanjem ovakve vlasti svima nama oduzimaju ne samo sadašnjost, već i budućnost. Oni će sve žrtvovati zarad svog interesa i nastaviće aklamacijom da podržavaju laži, krađe i otimačinu, uništavanje prirodnih resursa i životne sredine. Da li su građani Valjeva imaju snage za još jedan mandat ove vlasti? Da li svi zajedno možemo da izdržimo još poniženja od strane apsolutnih luzera, koji iz sebe nikakav trag neće ostaviti osim njihovih nedela”, pitaju i Gradskog odbora Stranke slobode i pravde.

Na kraju saopštenja, GrO Stranke slobode i pravde Valjevo šalje “jasnu i nedvosmislenu poruku, koja je lišena svake političke kalkulacije”.

“Neće biti milosti ni sažaljenja prema bilo kome ko je učestvovao u udruženom planu uništavanja naše države i grada. Mi građanima garantujemo da će dolazi vreme Pravde, koja će biti dovoljno bolna za sve njih, od čuvara kutije u Vujinovači do raznih novokomponovanih biznismena, koji su kapital stekli na otimačini novca građana. Zato, poštovane Valjevke i Valjevci, iskoristimo ovo dugo toplo leto da se svi pokrenemo, prebrojimo i spremimo za borbu, jer dolazi vreme u kome će se pokazati ko je od slame, a ko od železa, kao što davno reče naš veliki Vladika Nikolaj”, poručuju iz valjevskog SSP-a.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.