Hapšenje: Posle niza krivičnih dela nasrnuo na policajca

Припадници Министарства унутрашњих послова у Ваљеву ухапсили су С. Ж. (1998) из Ваљева, због постојања основа сумње да је извршио кривична дела напад на службено лице у вршењу службене дужности, тешка телесна повреда, лакa телесна повреда и тешка крађа у покушају.

Valjevo

Сумња се да је он око поноћи, у угоститељском објекту у Бирчаниновој улици у Тешњару где је организована прослава пунолетства, разбијао флаше и чаше због чега су га власник објекта и организатор прославе удаљили.

Док се удаљавао, С.Ж. је бацио флашу ка гостима испред објекта и погодио у пределу главе мајку чије је дете прослављало пунолетство, наневши јој тешке телесне повреде.

Потом је развалио улазна врата магацина угоститељског објекта у близини а када је угледао власника почео је да бежи и том приликом, како се сумња, дрвеним предметом ударио младића који је пролазио улицом.

Полицијски службеници су га убрзо пронашли, а С.Ж. је, након што их је вређао и псовао, једног од полицајаца ударио песницом у стомак и нанео му лаке телесне повреде.

По налогу основног јавног тужиоца, осумњиченом је одређено задржавање до 48 часова након чега ће, уз кривичну пријаву, бити спроведен тужилаштву.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.

One comment

  1. Slobodan Milovanovic

    Pa stavite sliku majmuna sa sve porodicom a ne da skrivate identitet olosu,nije maloletan